Start / Våra program

Våra program

Vi har många program att välja på och vi är övertygade om att du kan hitta det som passar dig perfekt här på Åva. Hos oss får du möjlighet att vara dig själv, att växa med utmaningen och få ett stegvis ökat ansvar för både dig själv och dina studier. Åva öppnar dörrarna och lägger den bästa grunden till fortsatta studier och arbetsliv.

Vi har norrorts största utbud!

Åva har norrorts största utbud av program och inriktningar vilket ger dig möjlighet att välja det program som passar dig och dina intressen bäst. Oavsett vad du väljer kan du lita på att dina lärare är kunniga, kompetenta, yrkesskickliga och engagerade.

Lär känna programmen

Programsidorna berättar mer om vad det innebär att gå på varje program, läs och fundera kring vad som skulle passa dig bäst. Tänk efter vad som gör dig motiverad och engagerad i skolan. Ge dig själv chansen till en bra start på gymnasiet genom att ta reda på så mycket du kan för att kunna göra ett val som passar dig, dina drömmar och intressen.

Högskolebehörighet på alla våra yrkesprogram

På Åva har du som går yrkesprogram möjlighet att välja bland kurser så att du också får högskolebehörighet tillsammans med din yrkeskompetens.

Flera valmöjligheter

Hos oss hittar du också flera olika individuella val att välja mellan, du kan läsa mer om valen och se exempel på kurser som erbjuds här.

Varmt välkommen till Åva!

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-10-05