Start / Anmälan

Anmälan

Anmälan till en kurs på Täby kulturskola sker i vår kurskatalog StudyAlong. Uppsägning av en plats sker via Täby kontaktcenter.

Anmälan genom vår kurskatalog

I vår kurskatalog StudyAlong får du en överblick av de musik- teater och konstkurser vi erbjuder på Täby kulturskola. När du hittat en kurs du vill söka till, registrerar du dig som användare och anmäler ditt intresse. När det finns en ledig plats kontaktar vi dig. Läs gärna mer i vår Lathund för ansökan, i länken till höger.

Vi antar elever året runt. På Konst och Teater sker de flesta antagningarna i början av terminerna.

Täby kulturskolas kurser gäller barn och unga 7-20 år som är bosatta i Täby kommun. En kurs som är avsedd för åk 1 är sökbar från F-klass.

Uppsägning av kursplats

För att säga upp din plats på Täby kulturskola mailar du din uppsägning till kc@taby.se. Har eleven ett låneinstrument ska detta återlämnas till oss så fort som möjligt efter genomförd uppsägning.

Obs! Det räcker inte som uppsägning att utebli från lektion eller informera läraren om att du slutar på kursen. En uppsägning måste ske enligt instruktioner ovan. Uppsägningstiden till våra kurser är två månader. Passerar våra brytdatum 30 juni för höstterminen och 10 november för vårterminen är eleven återanmäld och betalar även för kommande termin.

Läs mer om våra betalngsvillkor i dokumentet Täby kulturskolas avtal och villkor, i länken till höger, eller mer kortfattat under fliken Priser.

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2018-11-24