Start / Ung Teater / Läger och kortkurser

Läger och kortkurser

Ung Teater har inte bara en omfattande kursverksamhet utan arrangerar även populära läger och kortare teaterkurser. På den här sidan hittar du aktuell information om dessa samt hur du anmäler dig.

Teaterläger 12-15 år

Den 14-16 Augusti kl: 10:00-16:00

Våra kläder speglar vår personlighet – Så är det också i teater


Bildresultat för hattmakaren

Är du sugen på att ha kul och fördjupa dig i teater och teaterkostym i sommar?  Kom på vårt teaterläger!

Vilken roll spelar kostymen i skapandet av en karaktär? Hur kan teaterkostymen inspirera och hjälpa till i rollarbetet?  Dessa frågor och fler, kommer vi att ställa oss och arbeta med under tre dagar i sommar i Ung Teaters lokaler.

Detta teaterläger är inriktat på karaktärsarbete och kostym. Ni får tillgång till hela Ung Teaters kostymförråd och kommer tillsammans med pedagogerna att arbeta fram olika karaktärer och scener som under dagarna kommer att visas upp inom gruppen.

Se till att boka in sensommarens roligaste aktivitet redan nu – först till kvarn! 

Kostnad 695 kr. Anmälan är bindande och görs på Täby Kulturskolas hemsida under fliken ”anmälan och avanmälan”, där trycker du på "kurskatalog" som står i den löpande texten.

Obs! Antagningen till lägret tar ett uppehåll mellan den 7 juni och 6 augusti (då det är semesterstängt) men man kan fortfarande ställa sig kö så långt platserna räcker.

För mer information maila: ungteater@taby.se 

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-08-31