Fråga oss i ledningsgruppen!

Vill du ha kontakt med oss i ledningsgruppen? Varmt välkommen att höra av dig. Klicka på rubriken så kommer du till webbsidan där du hittar våra kontaktuppgifter samlade.

Därför är Åva rätt val

Åva är rätt för dig om du vill få en riktigt bra grund att stå på, oavsett vad du siktar på i framtiden. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig. Välkommen till oss!

Nyheter och aktuellt

 • temp

  El-elever på lärorikt studiebesök

  18 september 2017, 09:56

  Vi på Åva är kända för att erbjuda våra elever inspirerande studiebesök som skapar motivation och mervärde. Den 13 september var det dags för el-elever i klass EE15DA att bege sig iväg på studiebesök ...

 • temp

  Svenska astronomiska sällskapet lyfter fram Åva

  14 september 2017, 10:30

  Svenska astronomiska sällskapet lyfter fram Åva gymnasium och modellen av asteroiden 4-Vesta, som gör att Åva placerat sig i Guiness Rekordbok.

 • temp

  Inspirerande föreläsning

  13 september 2017, 11:23

  På Åva är vi måna om att stärka elevers motivation på skolan. Ett steg i detta är att erbjuda inspirerande föreläsningar, som flera förstelärare på skolan erbjuder. 

 • temp

  Följ oss på Facebook!

  11 september 2017, 11:30

  Du har väl inte missat att vi nyligen kickat igång vår Facebook-sida? Där informerar vi om gott och blandat som är bra att känna till. Du kommer direkt till sidan genom att klicka på rubriken.

 • temp

  Lärorikt och kul på Åva

  8 september 2017, 08:46

  På Åva har vi roligt medan vi lär oss. Det är Åva-olympiaden (Åva-bucklan) ett bra exempel på. En deltävling ägde rum onsdagen den 6 september, där treorna bjöds på många skratt och nya upplevelser i ...

 • temp

  Åva nu med i Guiness Rekordbok!

  7 september 2017, 07:30

  Onsdagen den 6 september invigdes modellen av asteroiden 4-Vesta som Åva fått äran att uppföra utanför huvudentrén. Många var på plats för att bevittna avtäckningen, höra mer om det intressanta projek ...