Norrorts största utbud!

Vi har många program att välja bland och vi är övertygade om att du kan hitta det som passar dig perfekt här på Åva. Till oss kan du komma som du är och bli den du vill.

Boka bord på rÅVAra!

Välkommen till Åvas populära elevrestaurang med mat och servering i toppklass. Här får du matnyttig inspiration, kan läsa mer och boka bord.

Nyheter och aktuellt

 • temp

  Lyckade lösningar på Åva

  17 november 2017, 12:16

  Fredagen den 17 november fick elever från klassen IB16 träna på att göra lösningar av sackaros och natriumklorid. Det är en metod som ofta används i kemi. Alla lyckades väldigt bra!

 • temp

  Hållbarhetsvecka på Åva

  15 november 2017, 13:00

  Vi på Åva gymnasium värnar om miljön och vill bidra till en bättre och mer hållbar värld. Därför anordnar skolan den så kallade Hållbarhetsveckan, som pågår denna vecka. En del i veckan är Hållbarhets ...

 • temp

  Åvas UF-företagare på Näsby slott

  10 november 2017, 07:38

  I onsdags besökte femton av Åvas elevföretag Näsby slott för att presentera sina affärsplaner för den lokala Rotaryklubben. Affärsplanen är grunden i Ung Företagsamhet (UF), som elever på EK, NA och T ...

 • temp

  Studiebesök i Åva-KTH-samarbetet

  9 november 2017, 13:33

  Vi var nyligen på studiebesök med det givande Åva-KTH-samarbetet. Cirka 60 elever i klass NATE16, under ledning av förstelärare Helena Lennholm, besökte KTH och fick lyssna på presentationer om rymdbr ...

 • temp

  Åvas elever stöttar Ung cancer

  30 oktober 2017, 13:35

  Åvas vård- och omsorgselever gör gott! Igår var vi på pärldag för Ung cancer och gjorde massor av armband som sen säljs av arrangören. Pengarna går till Ung cancers verksamhet.

 • temp

  Boka bord på rÅVAra!

  25 oktober 2017, 08:30

  Välkomna till den nyöppnade elevrestaurangen rÅVAra! Här kan du läsa mer om öppettider, vilka elever som serverar och lagar mat vid respektive tillfälle och hur du bokar bord. Varmt välkommen!