Start / Våra program / Naturvetenskap - Musik

Naturvetenskap - Musik

Vi på Åva har länge varit kända för att ligga i framkant inom naturvetenskap. Vi har nära samarbeten med universitet och högskolor och erbjuder dig att läsa unika fördjupningskurser. Hos oss får du plugga i välutrustade lokaler som är perfekt utformade för ändamålen. Våra lärare har expertkompetens, och de gör sitt allra yttersta för att ge dig den bästa språngbrädan ut i den spännande naturvetenskapen. Vill du dessutom få bästa möjliga förutsättningar för att satsa på musiken, är valet Naturvetenskap-Musik på Åva helt enkelt självklart!

Tre fullt utrustade musikrum och många konserttillfällen i små och stora sammanhang. Den här utbildningen är för dig som vill satsa på musiken men samtidigt läsa naturvetenskapsprogrammet.

Du söker till Naturvetenskapsprogrammet-Musik både på grundskolebetyg och ett färdighetsprov.

Skaffa dig eftertraktad scenvana!

Du har musikundervisning två lektioner i veckan som är inriktade på pop och rock. Undervisningen består till stor del av ensemblespel i mindre grupper. Utöver lektionstiden så har du också tillgång till tre fullt utrustade musikrum som du får egen nyckel till. Genom att medverka i både små och stora arrangemang inför publik skaffar du dig en god scenvana. Både vår stora och lilla scen är fullt utrustade med ljud och ljus.

Efter din tid hos oss

Genom val kan du skaffa dig samma breda behörighet till högre studier som det vanliga Naturveten­skapsprogrammet. Vi tränar gehör och studerar musikteori så att du får en större förståelse för musikens uppbyggnad och en bra grund för fortsatta musikstudier. 

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-09-19