Start / Anmälan

Anmälan

Anmälan

I vår kurskatalog får du en överblick av de musik- teater och konstkurser vi erbjuder på Täby kulturskola. När du hittat en kurs som verkar intressant, registrerar du dig som användare och anmäler ditt intresse. Vi får då en notis om detta och kommer att kontakta dig för att erbjuda dig en tid och plats så fort som det finns lediga platser. Vi antar elever året runt.

När det gäller musikundervisningen strävar vi alltid efter att kunna erbjuda en kursplats så nära elevens skola eller hemadress som möjligt. I dagsläget finns vi i Futuraskolan (Bergtorp), Brinkskolan, Byleskolan, Byängsskolan, Drakskeppsskolan, Ellagårdsskolan, Löttingelundsskolan, Milstensskolan, Myrängsskolan, Näsbydalsskolan, Näsbyparkskolan, Rösjöskolan, Skolhagenskolan, Skarpängskolan, Vallatorpsskolan, Ytterbyskolan och Tibble gymnasium. Vi har även lokaler i gula paviljongen bakom Tibble gymnasium.

All teater- och konstundervisning sker i våra nyrenoverade och anpassade lokaler i Täby kulturhus (Täby centrum).

Uppsägning av kursplats

För att säga upp din plats på kulturskolan loggar du in i vårt elevadminsystem StudyAlong. Här kan du välja att ta bort en kurs du inte längre vill gå på. Du kan också maila oss din uppsägning på kc@taby.se. Har eleven ett låneinstrument ska detta återlämnas till oss så fort som möjligt efter genomförd uppsägning.

Obs! Det räcker inte som uppsägning att utebli från lektion eller informera läraren om att du slutar på kursen. En uppsägning måste ske enligt instruktioner ovan. Uppsägningstiden till våra kurser är två månader. Passerar våra brytdatum 30 juni för höstterminen och 10 november för vårterminen är eleven återanmäld och betalar även för kommande termin.

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2018-10-15